Referencer

Anmeldelser og samarbejdspartnere

Enormt velspillende

Spillede som trio til arrangement på Den Franske Ambassade. Enormt velspillende. Nem kommunikation og afvikling. Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Klaus Peter Nielsen (DIGNITY) d. 7. november 2017

En varm anbefaling

Vi havde Jazzkollektivet (piano og kontrabas) ude og underholde til vores firmaarrangement med knapt 100 mennesker. Alt forløb som det skulle og alle var meget begejstrede for den gode lyd. De spillede som om de aldrig havde lavet andet.

Udover dette spillede de med en sangerinde vi selv havde hyret ind. Frederik (pianist) havde på forhånd snakket sammen med hende om hvilket numre der skulle spilles/synges så alt klappede fra starten. Jeg kan varmt anbefale Jazzkollektivet til at komme og spille til deres arrangement.

Anmeldt af Søren Bernt Nielsen (Bernt Nielsen A/S) d. 1. august 2017

Super professionelle

Jazzkollektivet er super profesionelle at arbejde med og så leverer de en performance som går lige i hjertet.

Anmeldt af Thomas (Charitybaren) d. 31. december 2017

Perfekt til 50 års fødselsdag

Jazzkollektivet præsterede en super underholdning til min 50 års fødselsdag, før og under middagen. Hele vejen igennem har kommunikationen været professionel og god, og jeg kan kun varmt anbefalt Jazzkollektivet.

Anmeldt af Bo Sjøgreen d. 31. juli 2017

Topklasse!

Jazzkollektivet spillede 3 sæt til vores bryllup den 3/2-18. Både vi og alle gæsterne var meget imponerede over den høje kvalitet af musikere og den gode stemning bandet formåede at skabe, hvilket virkelig fik folk på dansegulvet. Kommunikation forud for arrangementet var ligeledes i topklasse og vi kan kun give Jazzkollektivet vores varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Laura Høgholt d. 11. februar 2018

Solid og decent jazz

Jazzkollektivet sørgede for, at vi I Udlændingestyrelsen fik en god start på julefrokosten. De virkede super fleksible og søde, og ikke mindst var de rigtig dygtige musikere, som var åbne for evt. småjusteringer i lyden undervejs – selvom dette aldrig blev nødvendigt. Jazzkollektivet spillede præcist det, vi havde håbet og regnet med. De var et perfekt krydderi til aftenen. Derfor får de mine varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Dan Wichmand Frederiksen (Udlændingestyrelsen) d. 17. december 2016

Vores aller-varmeste anbefaling

Vi arrangerede et eksklusivt event hvor både rammer og indhold var lidt ud over det sædvanlige.
Vi spurgte Frederik og Jazzkollektivet om de kunne hjælpe os med at spille for gæsterne under middagen for at sætte den helt rigtige stemning.
Både valg af sange, det musikalske niveau og deres flotte forberedelse forud for arrangementet samt hele bandets udtryk på aftenen, levede ikke kun op til vores høje forventninger, men fik stor ros af gæsterne både under og efterfølgende. Vores største anbefalinger til Jazzkollektivet.

Anmeldt af Pernille Francke (INC) d. 1. marts 2018

Det bedste live band

Jeg anbefaler Jazzkollektivet hvis man vil have professionalisme, ekspertise og kvalitet som samtidig er nytænkende og agile i deres tilgang til at opfylde kriterierne og behovet for eventet.

Anmeldt af Nete (KAF) d. 9. november 2017

God mad kræver god musik

Jazzkollektivet kom til vores julefrokost, hvor de spillede musik under middagen. Gæsterne kunne nyde den gode musik, mens de spiste og hyggede sig sammen. Jazzkollektivet var meget gode til at finde et rigtigt niveau at spille på, sådan at folk både kan nyde musikken og snakke sammen. Det gav en meget festlig stemning i lokalet, og folk blev glade for bandet. Jazzkollektivet er meget dygtige og entusiastiske mennesker og kan sagtens anbefales til arrangementer, hvor musikken skal være i god kvalitet.

Anmeldt af Boyan Mihaylov d. 28. november 2016

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud

+45 40 71 14 57 – booking@jazzkollektivet.dk