Jazzkollektivet er et band og en platform for de bedste unge jazzmusikere fra Danmark og Sverige. Jazzkollektivets medlemmer er alle mellem 18 og 38 år. Det tilstræbes at omkring halvdelen er autodidakte og resten har gået på konservatoriet eller en lignende musikuddannelse for at få et bredt udsnit af den spirende talentmasse. Du kan derfor opleve de bedste unge talenter her i Jazzkollektivet før du ser dem andre steder.
Men hvad er en jazzmusiker egentlig i dag? Vi har atypiske karrierer med mange bolde i luften. Mange af os underviser eller er hyremusikere i forskellige projekter – også i genrer udover jazzen. Dyk ned i medlemskataloget og læs mere om de enkelte medlemmer, deres uddannelser, andre projekter og hør hvordan de lyder.

Vokal

Jasmin Gabay

Jasmin Gabay er født i 1987 og er en af jazzkollektivets dygtige sangfugle. Måske har du set hende i det internationale Eurovision i 2017 hvor hun sang kor for Anja Nissen. Eller da hun var en del af castet i Wallmans Cirkusbygningen 2014/2015. Jasmin er ekspert i nærværende performances og formår at tolke velkendte jazzklassikere og gøre dem til sine egne. Hendes unikke vokal-performances ligger i et spændende grænseland mellem soul og jazz. Udover at synge i Jazzkollektivet er Jasmin ved at skrive sit debutalbum som udkommer i løbet af 2018.

Links:
Jazzkollektivet – I Just Want To Make Love To You

Signe Buus

Signe Buus er født i 1991, opvokset i Jyllinge på Sjælland. Signe har sunget og spillet hele sit liv og er autodidakt sanger og sangskriver, med en mørk og varm stemme. Hun har bl.a. haft projekter med eget materiale samt virke som korsanger for bl.a. Julias Moon, Freja Kirk og Jakob Svejstrup.  Signe underviser i dag på en skole i Storkøbenhavn, men har derudover mange optrædener rundt omkring i det danske land, både som jazz- og rytmisk sangerinde. Hun er bl.a. fast frontkvinde på Brdr. Prices restaurant i Købehavn hvor hun sørger for fredagsjazz en gang om måneden til de spisende gæster.

Links:
Jazzkollektivet – Glemmer Du

Nanna Bottos

Nanna Bottos er født i 1991 i Svendborg, uddannet bachelor i rytmisk sang fra Musikkonservatoriet i Odense i 2016. Studerer fra august 2018 en kandidat i Music Performance på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Nanna elsker cool jazz, bossa nova, soul og RnB. Udover at synge jazz bruger Nanna bruger sin tid på sit soloprojekt “Nay Ruby” som er hendes pop/soul soloprojekt. Er signet som artist på Warner Music med sit band “Ida Red”.

Links:
Nay Ruby Live
Ida Red på Spotify

Marie Mørck

Marie Mørck er født i 1994 og opvokset i København. Marie er p.t. under uddannelse som rytmisk sanger på Syddansk Musikkonservatorium, efter at have gået på Skurups Folkhögskola i Sverige fra 2015-2017. Musikken har altid været en del af Maries liv, men indenfor de senere år har det for alvor taget fart, og hun er nu i fuld færd med at scatte sig ind i det danske jazzmiljø. Udenfor Jazzkollektivet skriver hun sine egne sange, og en plade i eget navn er på vej primo 2019. Sideløbende med sit eget band har Marie to duoprojekter igang, hhv. med kontrabassist Lasse Mørck og guitarist Kasper Björnsson. Marie har sunget koncerter i Estland, Sverige og Norge og deltog i april 2018 i den internationale vokalkonkurrence “Riga Jazz Stage”.

Links:
Jazzkollektivet – Moanin’
Soundcloud
Musikvideo

Pernille Mejer

Pernille Mejer er født 1988 i Faxe, uddannet som performance musiker, vokal jazz/improvisation fra Musikhögskolan i Malmö, 2015. Pernille har to plader bag sig i eget navn, hvor hun synger jazz med danske tekster og bl.a. fortolker Wayne Shorter, danske sange og egne originale kompositioner. Derudover er hun sanger og arrangør i vokal-trioen, The Øresund Triplettes. Udover at være sanger i Jazzkollektivet DK er Pernille booker og manager for den svenske afdeling af Jazzkollektivet.

Links:
www.pernillemejer.dk
The Øresund Triplettes på YouTube 

Iris Bergcrantz

Iris Bergcrantz er en svensk jazzsangerinde, komponist og arrangør baseret i Malmø.
Iris har spillet på nogle af de største jazzscener som A-Trane i Berlin og den internationanale jazzfestival Xerox Rochester Jazz Festival i staten New York samt rundt i Europa.
Hun begyndte at spille musik allerede som 4 årige i sin mors børnekor og som 9 årig medvirkede hun på sin første cd-indspilning. I efteråret 2015 tournerede Iris med jazztrommeslageren Victor Lewis, som også medvirker på hendes debutalbum “Different Universe”.

Links:
Iris Bergcrantz på Spotify

Sofie Niebuhr McQueen

SSofie Niebuhr McQueen er født 1994 i Holstebro og er under uddannelse som rytmisk sanger på Syddansk Musikkonservatorium i Odense, startet i august 2016. Sofie er en jazz/soul-sangerinde som især holder af bossa nova genren. En af hendes store inspirationskilder har blandt andre været den legendariske jazzsangerinde Billie Holiday, som også har sat sit præg på det udtryk og den indlevelse, Sofie synger med.
Sofie spiller også i den nyopstartede duo “SHE SAID” hvor hun skriver original musik ved siden af sine studier.

Links:
Sofie live i Litauen (2018)

Julie Krogsbøll

Julie Krogsbøll er født i 1984 på Nordfyn. Udover at være sangerinde er hun også violinist og kan tit ses multitaske på scenen. Hun kommer fra et hjem, hvor jazzmusik har været en del af hverdagen. Udover at synge jazz befinder hun sig ofte på danske og nordiske folk- og countryscene og i mange forskellige konstellationer. Julie har læst på MGK, både som violinist og også som rytmisk sangerinde. Til dagligt spiller Julie blandt andet i Bluegrass Breakout og kan også ses som vært i Kanal 5 programmet ”Ud At Køre Med De Skøre”. 

Links:
Dansevise live

Karmen Rõivassepp

Karmen Rõivassepp blev født I 1993 i en lille by I det sydlige Estland. Hun kom til Danmark i 2012 for at studere på Royal Academy of Music i Aarhus. I løbet af hendes studietid har hun etableret sig som et navn i det århusianske jazzmiljø og er blandt andet kendetegnet ved sin scat-sang, sit tydelige musikalske udtryk og en legende tilgang til musikken både på scenen og i studiet.
Karmen er involveret i en række forskellige projekter: alt fra eksperimentel improviseret musik, traditional bigband-jazz samt klassisk kor. Hun har med Karmen Rõivassepp Quartet netop udgivet sit debutalbum “Dance of Sounds” som markerer hende tydligt på den danske jazzscene.

Links:
Facebook
“My Favourite Things” live
“Hey Tiger” fra Dance of Sounds (2018)

Lise Lohmann Urhøj

Lise Lohmann Urhøj er født i 1985 og er uddannet rytmisk sanger fra konservatoriet i Odense og har endvidere en Kandidat fra Musikvidenskabeligt Institut i København. Lise har sunget i mange forskellige konstellationer, både som solist og korsanger. Hun bevæger sig indenfor flere genrer, men har en kærlighed for soul og jazz. Udover sit eget soloprojekt, er Lise sanger i bandet popbandet Ava Clark, der udgiver ny musik i efteråret 2018, samt i jazzvokaltrioen Boogie Dolls.

Links:
Ava Clark
Boogie Dolls

Mette Nadja Hansen

Mette Nadja er født og opvokset i forstaden til København, Hvidovre. Det var her hendes passion for musik og sang ,allerede i de tidlige år af hendes liv, begyndte at udvikle sig. Som 10-åring blev hun headhuntet til Danmarks Radios Pigekor. Mette Nadja forelskede sig i en ung alder i genre som swing jazz og i sangere som Ella Fritzgerald, Louis Armstrong og Sara Vaughn. Mette Nadja bor til daglig i Berlin, hvor hun færdiggjorde sin bachelor i Jazz Vocals på Jazz Institute Berlin i 2017. Med en stærk tilknytning til både Sverige, hvor hun har gået på Skurups Folkhögskola, og til det brazilianske jazzmiljø, må man sige at Mette Nadja er en verdensomspændende jazzdame. Hun har for nyligt indspillet hendes debut EP med hendes danske band “Mette Nadja Quintet” som udkommer i foråret 2019.

Piano

Marie Buch Hoyer

Marie Buch Hoyer er 25 år og fra Lolland/Falster. Hun bevæger sig mest på den danske og nordiske jazzscene, og i mange forskellige konstellationer. Hun spiller alt fra korkoncerter, jazztrio på hoteller over fusionsjazz live på Estisk morgen-TV. Hun har en forkærlighed for svingende jazzklaver og har forebilleder som Erroll Garner og Nina Simone, og bl.a. modtaget undervisning af Lars Jansson. Hun har studeret på Skurups Folkhögskola og Malmö Musikhögskola men er nu igen bosat i København.

Johann Gustav Skov-Hansen

Johann er født i 1994 og er uddannet rytmisk pianist fra Syddansk musikkonservatorium, Odense. Efter han afsluttede sin uddannelse, har han levet af at freelance i ind- og udland både som orkesterleder og sideman. Han har et stærkt fundament i den tidlige hårdt-swingende del af jazzen, men har siden gjort sig i mange forskellige musikgenrer, hvilket har resulteret i en mangefacetteret spillestil, der er farvet af elementer alskens steder fra. Johann dyrker desuden det kompositoriske aspekt af musikken, som kan opleves i hans albums i eget navn.

Links:
www.johanngustav.com

Frederik Flach

Frederik Flach er født i Holbæk i 1989 og er komponist, pianist og grundlægger af Jazzkollektivet. Frederik er autodidakt pianist og ser det som sin mission at gøre jazzen tilgængeligt til et bredt publikum. Hans musik er karakteristisk ved fornemmelsen for både den store helhed og de små detaljer. Udover at være leder af Jazzkollektivet udgiver Frederik Flach i 2018 pladen “The Planets”, som er et original værk bestående af instrumentale kompositioner til hver planet i vores solsystem. På pladen er besætningen piano, synthesizers, strygerkvartet samt NASA reallyde fra rummet.

Links:
www.frederikflach.dk

Morten Fischer

Morten  Fischer  er født i 1987  på sydsjælland og  har spillet klaver siden han var seks år gammel. Han  har hele sin opvækst været en driftig del af det lokale klassiske  og rytmiske musikliv, hvor han bla. Vandt  top-3-placeringer i den nationale Steinway Klaverfestival  for klassisk musik.

Morten er Bachelor  fra Københavns Rytmiske Musikkonservatorium  i 2013 og er påbegyndt kandidat  i Master of Music Education i 2017. Morten  har primært helliget sig New Orleans- og Gospeldelen  af jazzmusikken, hvor især hans band Nola Love har fået  etableret sig stærkt de seneste år. Et seks-mands orkester,  der spiller originale sange på dansk om livet, døden og kærligheden  tilsat humor, nerve og eksplosivt sceneshow.

Links:
www.nolalove.dk

Petter Worland

Petter er født i Sverige i 1984. Han begyndte egentlig som guitarist og startede prog/rock bandet The Ganesha, hvorefter Petter fik interesse for elektronisk musik. Da Petter flytter til Oslo begynder han at spille klaver og lytte til jazz, hvilket medfører at han starter på Fridhems Folkhögskola i Skåne og virkelig får jazzen ind under huden. Petter er både komponist og pianist og er med i en lang række bands og projekter. Petter studerer for tiden rytmisk musik på Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

Links:
Petter Worland på Soundcloud
‘Spion’ på Soundcloud
‘Fågelflux’ på Soundcloud

Theo Benjamin Hjorth

Theo er født i 1988 og opvokset i Gl. Rye, en lille by imellem Aarhus og Silkeborg. Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus i 2015 med en kandidat som rytmisk musiker. Theo har en bred jazz-smag; og er både en fast del af det professionelle bigband i Aalborg, Nordkraft Big Band, og flere forskellige jazzprojekter, både som sideman og som bandleder, komponist og arrangør. Blandet andet i Tap Point og i Peter Lund Paulsen Trio. Theo har spillet et hav af koncerter med alt fra latinjazz, bossa-jazz, swing- og realbookjazz, neworleansjazz, osv.

Links:
Tap Point
Peter Lund Paulsen Trio
El Benjamin de la Salsa:

Laurits Høgel

Laurits Høgel er født i 1992 og er freelance-pianist i København med uddannelse og erfaring inden for både jazz, pop og klassisk musik og komposition. Med en forkærlighed for traditionel jazz, har han søgt inspiration fra pianister som Erroll Garner, Red Garland og Oscar Peterson. I kombinationen af hårdt swingende ragtime-klingende jazz og et stærkt klassisk præg har han fundet sit personlige udtryk i jazzen.

Desuden er han aktuel som sangskriveren bag indiepop-gruppen Melvin.

Links:
Melvin på Facebook

Martin Vollertsen

Martin Vollertsen er født i 1993 I Aarhus og har spillet musik siden barnsben. Han startede på guitar, men skiftede derefter over til piano. Han har en bachelor som Rytmisk Musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. 
Martin er en aktiv del af det aarhusianske jazzmiljø, som sidemand, leder, komponist og som organisator/jamvært hos “Aarhus Jazz Jam”.
Martin har sin egen gruppe “Martin Vollertsen Trio” der fremfører han egne kompositioner. Derudover er han også medlem singer/songwriter Rikke Nybo’s gruppe KØST.

Links:
Martin Vollertsen Trio
KØST

Katrine Windfelt

Kathrine Windfeld er en ekspressiv pianist, uddannet på Musikhögskolan i Malmö. Hun er en nysgerrig musiker som både dyrker det vilde og eksperimenterende og den solide klassiske jazz. Keith Jarrett, Brad Mehldau og Aaron Parks er blandt hendes pianistiske forbilleder.
Kathrine har fortrinsvis gjort sig bemærket herhjemme og i udlandet som komponist og arrangør i sit orkester ”Kathrine Windfeld Big Band” som hun har udgivet tre albums med. Hun har vundet adskillige priser, bla. ved Danish Music Awards Jazz og Carl Prisen.

Links:

www.windfeldmusic.dk

Guitar

Asger Søgaard Hajslund

Asger Søgaard Hajslund – Født 1989 i København er autodidakt musiker. Asger er ved siden af sit virke som jazzmusiker også sangskriver, og har et væld af musikprojekter og genre bag sig. Selvom Asger er guitarist i Jazzkollektivet er han også velbevandret på andre instrumenter såsom klaver, bas, sang, banjo og lapsteel. Asger bruger sin overskydende tid på Stevns, hvor han har en gammel gård i bindingsværk, som han bygger om til kreativt fristed og musikstudie.

Links:
Dagian
Drivtømmer
Dusty Rag Jazz Band

Casper Tovgaard Skovsbo Christensen

Casper er født i Esbjerg 1993 og opvokset i 6600 Vejen. Efter en tur på Kolding MGK og nu netop færdig som rytmisk bachelor på Musikkonservatoriet i Odense. Casper er en fremadstormende ung guitarist i det danske jazzlandskab. Udover at spille koncerter i hele landet har Casper indtil videre været med på udgivelsen af to plader med projekterne New Organ Trio samt Casper Christensen Quintet.

Links:
New Organ Trio
Casper Christensen Quintet

Toke Lynggaard Larsen

Toke Lynggaard Larsen, født 1993 og opvokset lidt uden for Nyborg, er guitarist og underviser. Når han ikke studerer guitar på Syddansk Musikkonservatorium i Odense, er han aktiv i det fynske jam-miljø i bl.a. husorkester på Jazzhus Dexter og i blues’n’roots-bandet ”Baba & The Tonebones”.

For Toke er dynamik, interaktion og leg nøgleord i musikken – det skal lyde godt og være spændende på begge sider af scenekanten!

Links:
Solo jazzguitar
Baba & The Tonebones

Ginne Marker

Ginne Marker er født i 1994 og opvokset i Aalborg, hvor hun i dag studerer guitar og korledelse på Det Jyske Musikkonservatorium. Ginne startede som 10-årig med at spille klassisk guitar og fagot i et symfoniorkester, men skiftede efter et par år til rytmisk, hvorefter hun startede på MGK Nord med guitar og senere sang og sangskrivning. Til daglig spiller Ginne med sin trio, der spiller jazzinspireret originalmusik, hvilket hun bl.a. har modtaget “Aalborg Kommunes Kultur-/talentpris 2016”, “Årets Nordjyske Sangskriver 2017” og “Klaverstemmerens Musikpris 2018” for.

Links:
www.ginnemarker.com

Blæsere

Asbjørn Larsen Kamban

Asbjørn Storm Kamban er født på sydfyn i 1990 og uddannet på Odense Musikkonservatorium og oprindelig sydfynbo. Asbjørn bevæger sig meget rundt i forskellige genrer men hans udgangspunkt er jazzen. Asbjørn spiller blandt andet i Nola Love og er tit at finde på f.eks. Charlie Scotts eller som en del af en fed blæsersektion på nogle af de store scener rundt i landet.

Linus Karlsson

Linus Karlsson er født i 1991 i Gøteborg, Sverige. Uddannet som jazzmusiker, saxofon fra konservatoriet i Malmø 2017, har også studeret på Ljungskile og Fridhems Folkhögskola. Linus har for nylig udgivet sit første album i sit eget navn sammen med sin kvintet. Når Linus ikke spiller med eget band eller i andre jazzprojekter kan man ofte høre ham i forskellige pop, rock og soulkontekster. Linus spiller hovedsagelig tenorsax men spiller også sopransax, altsax, fløjt og klarinet.

Links:
Days In Between (2018) på Spotify

Hannes Bennich

Hannes Bennich blev født 1994 i Norköping, Sverige. Hannes er saxofonist og komponist. Hannes er uddannet på Lunnevads Folkhögskola, Skurups Folkhögskola, Skurup Folkhögskola
samt Musikhögskolan I Malmø. Hannes er medlem af en række forskellige bands som Jesse Emooth Kvartet, Fredbergs Orkester, TSQ, Flanke Quartet, Dark Fish Taekwondo, Balkan Bagpack mfl.

Links:
Store Steg
TSQ Live

Alberte Sofie Svenningsen

Alberte er født i 1992 og opvokset i Fjerritslev, Nordjylland.
Efter at have studeret to år på Fridhems Folkhögskola fortsatte hun sin uddannelse som saxofonist på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.
Hun optræder med meget forskellig musik, men i jazzen finder hun frihed og ro til at improvisere og udfolde sig kreativt. Som komponist skriver hun jazzinspirerede numre, som hun bl.a. spiller med kvartetten Fågelflux og trioen Traneblæs.

Links:
Fågelflux

Daniel Martin Nielsen

Daniel Nielsen er født i 1990 og har sine rødder fra Kolding og har sidenhen gået på Musikhögskolan i Malmø. Her fik han en bred bagage med, ikke bare som saxofonist men også som komponist og arrangør. Udover at være saxofonist har han komponeret musik til teater, film og computerspil. Daniels spillestil på saxofonen er kendetegnet ved høj energi og en melodisk tilgang improvisation. Daniel spiller med hjertet og med et smil på læben og har ofte svært ved at lade fødderne stå stille når først musikken spiller og det virkelig swinger.

Oilly Wallace

Oilly Wallace er en dansk saxofonist, født i 1996 og opvokset i København. Han har spillet med en lang række danske og udlandske navne herunder Carsten Dahl, Anders Bergcrantz, Alvin Queen, Thomas Blachman, DR Big Band, Snorre Kirk Sekstet og mange flere. Oilly Wallace har medvirket på adskillige plader som sideman såsom, Snorre Kirk “Europa”, Ellen Andersson Quartet “I’ll be Seeing You” og Kathrine Windfeld “Aircraft”. I 2015 udgav han sin debut plade i egetnavn “Oilly Wallace Fiol Sessions” som blev nomineret til en DMA for årets nye jazznavn og fik 5 stjerner i Berlingske Tidende. Året efter udgav han sammen med guitaristen Johannes Wamberg duo pladen “Easy Living” som fik ydeligere 5 stjerner i Berlingske.

Links:
Oilly Wallace på Spotify

Erik Michaelsen

Erik Michaelsen født i 1990 og er bosat i Aalborg. Til daglig studerer han på på The Royal Academy of Music i Aalborg med trompet som fokus. Erik er fra oprindeligt fra fyn, hvor han arbejdede freelance i en årrække. I denne periode tilbragte han tid både i New York og Sao Paulo, hvor han spillede med bl.a. Cidinho Teixeira, Aaron Parks, Frank ’Kuumba’ Lacy, Trio Zimbo og studerede ved Ron Miles og Ralph Alessi. Til hverdag spiller han sine egne kompositioner, turnerer med trioen TTBT, og er en aktiv del af jazzmiljøet i Nordjylland. 

Links:
Den Grønne Sofa

Perkussion

Mikkel 'Bongo' Lodskou

Mikkel er født i Frankfurt 1992 og opvokset i Holbæk på Sjælland. Allerede fra han var 11 år gammel slog han sine folder i forskellige Big bands og musical opsætninger i Holbæk som percussionist. Mikkel har gået på MGK i Slagelse, hvor han fik undervisning af blandt andre Tira Skamby, Jacob Andersen og Eliel Lazo. Mikkel arbejder det meste af sin tid som “hired gun” i forskellige konstellationer, både i studiet og på live på scenen. Mikkel har spillet med danske navne som Peter AG, Ida Corr, Sanne Salomonsen, Sko & Torp, Lis Sørensen, Anne Dorte & Maria og mange flere. Han er lige nu igang med et meget spændende World Music projekt med Benjamin Sommer og Ayi Solomon som blander både flamingo og afro/cubanske rytmer.

Links:
Instagram

Morten Falk Overgaard

Morten er født i Aalborg i 1987 og er autodidakt trommeslager og percussionist.
Morten har studeret Contemporary Music på Skolerne I Oure – Performing Arts.
Udover at være percussionist i Jazzkollektivet er Morten medlem af folkpop-orkestret Sundays samt live-trommeslager i pop/r’n’b projektet Eif. Derudover spiller morten jazz en gang om måneden på Brdr. Prices restaurant i København.

Links:
Sundays

Trommer

Rasmus Elhøj Jensen

Rasmus er født i Nordsjælland 1990 og studerer på Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Ud over sit danske netværk, har Rasmus også et stærkt netværk i Sverige, hvor han studerede på Fridhems Folkhögskola. Udover at være trommeslager i Jazzkollektivet er Ramus trommeslager og komponist i den moderne, dansk/svenske kvartet, Fågelflux. Fågelflux spiller moderne jazz, men med kærlighed til jazz traditionen fra specielt 60’erne.
Derudover er han trommeslager i den mere avantgardistiske duo, Spion.

Links:
Fågelflux
Spion

Pelle Fabæch Nielsen

Pelle Fabæch Nielsen er født i 1992 i Albertslund. Efter gymnasiet startede Pelle i efteråret 2012 på Den Rytmiske Højskole i Vig. Pelle går nu på Fridhems Folkhögskola i Sverige. Han har i høj grad fået sin erfaring i band sammenhæng i løbet af årene, som eksempelvis i bandet SKURK.
Udover at være trommeslager i Jazzkollektivet kan du opleve ham i new-orleans-bandet Dusty Rag Jazz Band” eller i bandet Blå Minder.

Links:
Dusty Rag Jazz Band
Blå Minder

Jeppe René Veje Bredahl

Jeppe René Veje Bredahl studerer på Syddansk musikkonservatorium i Odense. Jeppe er en modig trommeslagere som bevæger sig i mange forskellige genrer. Blandt andet som trommeslager i Trip Hop bandet “Karenina”, der blander dansk lyrik med vibes af britisk undergrund og et spritnyt jazz/funkband projekt “Bandingo” bestående af musikere fra Litauen, Norge og Danmark med orgel transportable og massere af energi!

Links:
Bandingo

Karenina

Jens Emil Jensen

Jens Emil Jensen er født 1996 og opvokset i Aarhus og studerer på Det Jyske Musikkonservatorium. Jens Emil Jensen har en bred og farverig palet inden for jazz og musik generelt. Man kan man opleve Jens Emil i mange forskellige jazz-konstellationer, f.eks. som fast jam-vært for “Aarhus Jazz Jam”, hvor der primært spilles traditionel jazz, bebop, hardbop og swing.
Jens Emil er også en aktiv komponist og bandleder, særligt med smag for moderne jazz, præget af skæve rytmer og taktarter. Man kan opleve hans originale kompositioner i hans kvintet “Odd Pocket”, der debuterede til Aarhus Jazz Festival 2018.

Links:
Aarhus Jazz Jam

Andreas Svendsen

Andreas blev født ind i en musikalsk familie i 1989 og begyndte at spille trommer allerede som 3-årig. Han tog sin Bachelor i Musik fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2013 hvorefter han flyttede til New York City for studere på Manhattan School of Music, hvorfra han dimitterede som Master of Music i 2016. Andreas Svendsen spiller både i indland og i udland og bruger meget af sin tid på at pendle fra storby til storby. Andreas har spillet trommer for prominente internationale navne som Eric Reed, Jeremy Pelt , Ronnie Cuber, Wycliffe Gordon og Danny Grissett. På dansk grund har Andreas spillet med bl.a. Jacob Fischer, Nikolaj Bentzon, DR Big Band, Sinne Eeg, Mads Mathias, CPH Phil, Tomas Franck og mange andre. 

Links:
www.andreassvendsen.com
Andreas på Instagram

Henrik Holst Hansen

Henrik Holst Hansen er trommeslager og født i Holbæk. Henrik er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense. På nuværende tidspunkt læser Henrik til tonemester på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

John Alexander Riddell

John Alexander Riddell, født i 1995, er trommeslager, komponist, arrangør og dirigent. Riddell har, trods sin unge alder, allerede sat sit spor på den danske jazzscene med mange forskellige solister og orkestre. Han er udpræget bigband-trommeslager, og har i sit arbejde med Aarhus Jazz Orchestra, Aarhus Symfoniorkester, RAMA Big Band og Randers Big Band spillet med et hav af danske og internationale solister: Maria Lucia, ANOHNI, Kira Skov, Andrea Motis, Indra Rois-Moore, Sinne Eeg, Wycliffe Gordon, Leroy Jones, Adam Rapa, Palle Mikkelborg, Nikolai Bøgelund, Lars Møller, Jakob Buchanan, og mange flere. Han er netop færdiguddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han har specialiseret sig i big band-musik og har opnået et karakteristisk og præcist trommespil.

Links:
www.riddellmusic.dk

Bas

Martin Lund Jensen

Martin Lund Jensen er født i 1987 og er opvokset langt uden for lands lov og ret i byen Freltofte på midtfyn.
Martin er autodidakt bassist og opdagede som 9 årig musikken på et lille værelse udrustet med et keyboard og et trommesæt. Hans interesse faldt dog ved et tilfælde på elbassen og kort efter for kontrabassen. Martin har spillet med et væld af sangskrivere rundt om på Københavns små spillesteder, og har medvirket i forskellige bands og projekter, bla. House On A Hill, Frederik Flach Trio og mange andre. Ud over at spille musik har Martin også en læreruddannelse Zahle Seminarium og underviser i musik på en skole i København.

Thomas Cortes

Thomas Cortes er født i Storkøbenhavn i 1991 og har en bachelor fra Københavns Universitet i Musikvidenskab, og er i gang med at uddanne sig på Det Jyske Musikkonservatorium.

Thomas har spillet i ind og udland med forskellige bands indenfor genrer som hip hop, rock, spoken words og soul. Thomas beskæftiger sig med moderne jazz fra især England og USA der fusionerer jazzen med elektronisk musik og hip hop.

Udover at være bassist i Jazzkollektivet kan Thomas opleves som bassist for den alternative pop gruppe Marshall Cecill (Roskildefestival 2018)

Links:
Marshall Cecil

Anders Emil Jensen

Anders Emil Jensen er kontrabassist og blev født i Holbæk i 1984. Han er uddannet på Syddansk musikkonservatorium på el- og kontrabas. Anders Emil Jensen dækker en bred vifte af musikgenre og er et evigt nysgerrigt legebarn. Har medvirket på flere udgivelser inden for jazz og rock, der blandt andet tæller Ninna Andreasens udgivelse Sminkede Lig og Søren Nielsens Curb Your Dog.

Udover at spille bas i Jazzkollektivet er Anders Emil Jensen også bassist i bandet countrybandet Nohrland.

Emil Mathiasen

Emil Mathiasen er født 1992 og opvokset i Odense. Han studerer til daglig kontrabas på Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Udover at være bassist arbejder Emil også en del med både at producere og mixe, pladeindspilninger.

Emil Mathiasen medvirker i en række forskellige projekter, heriblandt jazz kvartetten Apricity Quartet, Trip-Hop bandet Karenina og Folkemusik BigBandet Habadekuk.

Links:
Apricity Quartet
Karenina
Habadekuk

Asger Thomsen

Asger Thomsen, født 1989 i Ribe, er kontrabassist, komponist og improvisator. Asger er uddannet bachelor fra Syddansk Musikkonservatorium i 2013 og kandidat i music performance på Rytmisk Musikkonservatorium i 2017. Han kan høres i mange forskellige originale projekter som f.eks. Perfect Volume, Magpie, Mia Dyberg Trio, solo og Den Polyvalente Hjelm. Asger Thomsen er desuden aktiv som koncertarrangør i foreningen The Community, der fokuserer på eksperimentende improvisationsmusik.

Links:
www.asgerthomsen.com

Christian Aagaard Trier

Christian Aagaard Trier er født i 1994 og opvokset i Askov ved Vejen. Han studerer på Det Jyske Musikkonservatorium og er en nysgerrig og eksperimenterende bassist, der bevæger sig mellem genrer som jazz, rock og elektronisk, hvor han I jazzen har fundet en legeplads fyldt med frihed, improvisation og energi.

Derudover har han en stor interesse og passion inden for filmmusik, som bl.a. kan høres i hans egne kompositioner. Udover at spille i Jazzkollektivet spiller Christian blandt andet i Emil Sommer Quartet, Paper Cranes og Swardi.

Links:
Emil Sommer Quartet
Paper Cranes
Swardi